iv

Tekints ki!

Hírlevél-feliratkozás

Információk

Üdvözöljük! A Hajnalcsillag Baptista Gyülekezet egy nyitott közösség, Önt is várjuk programjainkon. Részt vehet szemlélődőként, de be is kapcsolódhat az eseményekbe. Bízunk benne, hogy az egyre szélesedő programok között megtalálja a számára megfelelőt. Az alábbiakban megosztunk Önnel néhány praktikus információt a helyszínnel kapcsolatban:

Elérhetőség, parkolás

A vasútállomásról, valamint a helyi és helyközi autóbusz pályaudvarról néhány perc gyaloglással elérhető a közösségi ház.
Az épület körüli utcákban hétköznap 8:00 - 18:00 óra, és szombaton 8:00 - 14:00 óra között a parkolás díjköteles, 200.-Ft/óra.  A közelben parkolóház is van, ahonnan 5-6 perc gyaloglással elérhető a helyszín.


Gyermekfelügyelet

A vasárnapi istentisztelet alatt a gyermekfelügyeletet biztosítunk. Kisbabás szülők és gyermekük számára berendezett babaszoba áll rendelkezésre, ahonnan üvegfalon keresztül követhetők az események.
A nagyobbak számára két korosztályban foglalkozást tartunk külön kistermekben. A foglalkozás az istentisztelet kezdete után 20-25 perccel – az igehirdetés előtt – kezdődik, és a program végéig tart. Ha gyermeke nehezen szakad el Öntől, nyugodtan maradhatnak együtt az istentiszteleten.
Az épületet télen fűtjük, minden programunk helyszíne szobahőmérsékletű.

Tolmácsolás

A magyarul nem beszélő vendégeink részére – előzetes egyeztetés alapján – angol, német vagy francia nyelven, fejhallgatón keresztül tolmácsolást biztosítunk. Kapcsolat és további információ: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Jeltolmácsolás

Hallássérült vendégeink részére – előzetes egyeztetés alapján – jeltolmács szolgálatot biztosítunk. Kapcsolat, és további információ: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Könyvesbolt

A hétköznapi nyitvatartási időpontokon túl a vasárnapi istentisztelet előtt és után van lehetőség arra, hogy széles választékú keresztény irodalommal, szakkönyvekkel, folyóiratokkal és egyéb kiadványokkal ismerkedjen. A könyvesbolt vasárnap a nagyterem felől érhető el.

 

Állandó programok

Vasárnap:
Istentisztelet: 10:00 óra

Hétköznap:
Bibliaóra csütörtökön 18:00 óra
Ifi klub pénteken 18:00 óra
Házicsoportok különböző időpontokban

Kapcsolat

Cím:
Hajnalcsillag Baptista Gyülekezet
9022 GYŐR
Bisinger sétány 6.

Tel:/Fax:
+36 20 513 8100

E-mail:
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Cipősdoboz akció
Turzó Csaba
+36 20 886 1514

Térkép

Információ

Ruha adományozás szünetel

GYIK

Youtube csatorna

Facebook

fott1
                   Copyright 2012 - Hajnalcsillag Baptista Gyülekezet, Győr         *   site:gedeon