iv

Tekints ki!

Hírlevél-feliratkozás

Baba-mama klub

Kisbabás anyukák kedvelt találkozóhelye ez a klub. Itt mindenről szó esik, ami babával, mamával megtörténhet. Jól jön egy-két hasznos tanács, bátorítás, bevált módszer.

A napi baba-mama teendőkön túl, szeretnénk másban is segíteni: Sok anyuka a több éves otthonlét alatt belefárad teendőibe, úgy érzi, nem tud kiteljesedni, és vesztesnek érzi magát. Célunk, hogy felnyissuk minden anyuka szemét arra, hogy amikor gyermeket nevel, az élet legnagyszerűbb és legfontosabb feladatát végzi! Nem kevés és nem perspektíva nélküli az, ha gyermekeink mellett ott lehetünk a legfogékonyabb időszakukban, és egy életre elég energiával láthatjuk el őket. Kedves anyukák, ez a legnagyszerűbb küldetés, mely Isten tervének része! Végezzétek hát örömmel és méltósággal, mint akik tudják, hogy jutalmuk nem marad el.

A program gyakorisága, a szervezők és résztvevők összetétele a babák születéséhez igazodva folyamatosan változik, és ez így van rendjén. Ezért szívesen vesszük, ha vannak vállalkozó kedvű anyukák, akik újra és újra beindítják és működtetik ezt a fontos programot.

Ha tud ebben segíteni, vagy résztvevőként jelentkezik, kérjük, írjon nekünk.

fott1
                   Copyright 2012 - Hajnalcsillag Baptista Gyülekezet, Győr         *   site:gedeon